.

.

TOTS 21

Imatge de la primera prova a Barcelona Foto:Trialsport

Imatge de la primera prova a Barcelona Foto:Trialsport

Torredembarra serà la seu el proper diumenge 3 de maig de la segona prova de la Copa Catalana de Trial que tindrà lloc al port esportiu. Aquesta és la primera vegada que el municipi acull aquesta prova del calendari de la Federació Catalana de Ciclisme.

Àngel Batlle, del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, ha destacat la importància d’haver aconseguit organitzar aquesta prova a la Torre. A més, ha comentat que es preveu una gran participació amb uns 120 pilots i que aquesta prova comptarà amb totes les categories. S’ha previst un recorregut total de cinc zones i els participants les hauran de realitzar dues vegades.

A les 9 h, sortiran els alevins, open blau, open blanc, infantils i open verd; a les 10.30 h, cadet, sènior, elit femenina i elit masculina, i a les 11 h, pre-benjamins, benjamins i principiants. Els lliuraments de premis tindran lloc a les 11.30 h i a les 13.30 h.

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i Port Torredembarra es troben entre els col·laboradors d’aquest esdeveniment esportiu, que també compta amb el segell de Tarragona Valor 2017.