.

Angel Juárez, president de l'entitat, durant una reunió de la Coordinadora

La Coordinadora d’Entitats de les Comarques de Tarragona (CECT), que aglutina més de 80 entitats del territori, ha demanat una reunió urgent amb els responsables d’Espimsa per tal de conèixer de primera mà quina és la situació ara per ara de les obres del Mercat Central de Tarragona.

Des de la CECT existeix “una forta preocupació” pel futur “d’aquesta instal·lació imprescindible per als tarragonins”, després que fa uns dies els grups municipals de CiU, PP i ICV bloquegessin en ple municipal la tramitació del supermercat que s’instal·larà en el recinte.

Això provocarà que el Mercat Central no obri les seves portes com a mínim fins el 2015. A la CECT (de la qual són membres diverses associacions de comerç de la ciutat) li amoïna especialment “les connotacions negatives que això tindrà per als negocis del voltant, que ja porten molts anys patint la tardança de les obres”.

El president de la CECT, Ángel Juárez, ha afirmat que “no pot ser que una obra tan important i que fa tant de temps que hauria d’estar acabada com és el Mercat Central s’aturi ara per motius electoralistes. Tots els partits polítics de la ciutat haurien de pensar més en els ciutadans i no tant en les properes eleccions a l’hora de prendre decisions tan rellevants”.