.

Juárez, durant la reunió d'avui amb representants d'Espimsa

Una representació de la Coordinadora d’Entitats de les Comarques de Tarragona (CECT), encapçalada pel seu president, Ángel Juárez, s’ha reunit aquest dijous al migdia amb els responsables d’Espimsa, l’empresa municipal que gestiona el Mercat Central. La trobada es produeix un dia després que el govern de la ciutat anunciés la paralització de les obres a l’interior del recinte per problemes de finançament.

Durant la reunió, el gerent d’Espimsa, Isidre Prunor, així com diversos tècnics de l’ens municipal, han explicat als membres de la Coordinadora els motius pels quals han decidit fer un canvi d’estratègia i passar a prioritzar la urbanització dels carrers del voltant del Mercat, amb l’objectiu que la zona estigui arranjada abans de la campanya de Nadal. Un cop acabada la reunió, s’ha fet una visita conjunta a les obres.

Ángel Juárez ha declarat un cop acabada la trobada que “ens han assegurat que la urbanització dels carrers de l’entorn del Mercat estarà llesta al Nadal. Nosaltres exigim que sigui així i vigilarem per tal que es compleixin els terminis, doncs els veïns i els comerciants d’aquesta zona porten massa temps patint per aquesta qüestió”.

Negocis tancats

El president de la CECT (que aglutina més de 80 entitats, algunes de les quals de comerciants) ha recordat que “molts negocis han hagut de tancar les seves portes en aquesta àrea, així que el mínim que podem fer és arranjar els carrers i que les botigues  puguin tenir una campanya comercial de Nadal en bones condicions”.

Juárez també ha demanat a tots els partits del consistori que no utilitzin el Mercat Central “com un tema partidista ni pensant en les properes eleccions” ja que “ara hem d’anar tots a una per tal que les obres exteriors estiguin llestes abans de Nadal”. Per això ha demandat que tots els partits amb representació a l’Ajuntament “s’asseguin a negociar i aprovin per unanimitat i el més aviat possible el plec de condicions que permeti agilitzar al màxim la instal·lació d’un supermercat, ja que sense l’entrada d’aquests diners no podrem acabar aquesta obra i ja fa massa temps que esperem”.