.

.

TOTS 21

La directora general de l'AEQT, Teresa Pallarès, i Enrico Coggiola, business developer de Tauw Iberia

La directora general de l’AEQT, Teresa Pallarès, i Enrico Coggiola, business developer de Tauw Iberia

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i Tauw Iberia han subscrit un acord de col·laboració pel qual Tauw Iberia adquireix la condició de business partner de l’AEQT. Tauw Iberia és un grup internacional independent de consultoria i enginyeria ambiental especialitzat en el sector industrial multinacional.

L’acord ha estat signat per la directora general de l’AEQT, Teresa Pallarès, i Enrico Coggiola, business developer de Tauw Iberia.

Amb aquest acord Tauw Iberia pretén oferir els seus serveis com a grup de consultors i enginyers ambientals especialitzats en el disseny, la millora i la gestió de l’entorn natural, edificat i infraestructura, al sector químic tarragoní.

Per aquest motiu Tauw Iberia treballa al costat dels seus clients donant suport en la recerca de l’equilibri entre producció i sostenibilitat, assessorant des de la definició de les línies estratègiques fins el control dels riscos ambientals associats a les diverses operacions industrials.

L’experiència en el contingut del context local i legal, a través de la seva xarxa d’oficines regionals són els fonaments de Tauw Iberia com a assessoria ambiental.