.

.

TOTS 21

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, visita l’Institut Pere Martell de Tarragona. Foto: Cedida

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, visita l’Institut Pere Martell de Tarragona. Foto: Cedida

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, es va traslladar ahir a Tarragona, on va visitar l’Institut Pere Martell de Tarragona, i també va participar a la cloenda de la Trobada pedagògica de l’educació d’adults. Ho va fer acompanyada de la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Sílvia Rodés, l’inspector en cap, Valero Camps, i l’inspector del centre, Josep Lluís Torres.

La consellera d’Ensenyament es va reunir amb l’equip directiu de l’Institut Pere Martell de Tarragona, i posteriorment va visitar les instal·lacions. En aquesta trobada, la consellera es va mostrar molt interessada en conèixer de primera mà l’oferta, el funcionament i l’organització del centre. Per la seva banda, el director de l’Institut Pere Martell, Àngel L. Miguel, va exposar algunes de les necessitats i inquietuds del centre educatiu.

La consellera d’Ensenyament va manifestar que actualment el sector estratègic és la Formació Professional i hi ha un repte en la orientació dels alumnes. També és un factor clau obrir-se a les empreses per poder donar resposta a les necessitats de diversos sectors, sobretot, dels sectors emergents. Així mateix, va escoltar les propostes de l’equip directiu per resoldre les problemàtiques plantejades.

Posteriorment, es va desplaçar fins la sala Tarraco del centre per presidir la cloenda de la Trobada pedagògica de l’educació d’adults 2016. En la qual durant tot el dia, professionals de l’àmbit de l’educació de persones adultes s’han aplegat per analitzar la situació present en l’educació d’adults i els reptes de futur, amb conferències sobre la presència de la llengua anglesa, l’orientació i la prevenció de l’abandonament escolar entre els adults, estudiar a les presons o les biblioteques en centres d’adults.