.

.

TOTS 21

6 de cada 10 activitats, cursos i tallers seran en línia. Foto: Cedida

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona enllesteix els darrers detalls per a una nova programació d’activitats, cursos i tallers per a joves en el marc de la campanya Estiu Tarragonajove. Es preveu que la temporada d’estiu contempli una oferta de gairebé 60 activitats que es repartiran entre el 29 de juny i el 30 de setembre. Tenint en compte que algunes activitats poden variar en funció de la fase de desconfinament en què es trobi la regió sanitària Camp de Tarragona.

Del total del programa d’estiu, 6 de cada 10 propostes seran en format virtual i 9 de cada 10, totalment gratuïtes i accessibles per a joves de 12 a 35 anys. Pel que fa a les activitats de pagament, s’ofereixen descomptes de fins al 50% de bonificació per a joves que disposin del carnet Tarragonajove.

Pel que fa als continguts i elaboració del programa educatiu i de lleure, els principals eixos són activitats per a l’enfortiment i apoderament femení, l’expressió i desenvolupament de la creativitat, habilitats socials i personals, la defensa del clima i la comunicació i digitalització mitjançant eines i el campus virtual e-Tarragonajove. Del total de propostes a treballar, 7 de cada 10 seran novetats respecte l’any anterior i es preveu una oferta de fins a 2000 places amb el requisit d’inscripció i reserva mitjançant www.tarragonajove.org. Les inscripcions obriran el 10 de juny.