TOTS 21

La compositora Marian MárFoto: Cedida

Marian Márquez, compositora nascuda a Tarragona, serà la protagonista del concert d’aquest divendres 18 de desembre a les 20h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. En el marc del “Cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps”, que posa en valor els creadors i les creadores actuals, es presenten de primera mà les seves obres en diferents formats instrumentals, les seves motivacions, el seu context creatiu i les seves particularitats sonores.

El Quartet Gerhard. Foto: Cedida

A propòsit d’aquest concert la compositora Marian Márquez obrirà el concert per explicar la seva obra en un diàleg amb el també compositor Ramon Humet. Escrit en tres moviments, “La mirada eterna” és un quartet sobre el viatge d’Ícar i l’etern laberint del desig. El prestigiós Quartet Gerhard, formació resident de l’Auditori Josep Carreras, i a qui va dedicada l’obra, serà l’encarregat de donar-li vida sonora en rigorosa estrena mundial.

La compositora Marian Márquez i el Quartet Gerhard mantenen un vincle històric amb el Conservatori de Música de Vila-seca, on van coincidir en la seva etapa de formació musical abans d’iniciar els seus estudis superiors de música.

Redacció