.

.

TOTS 21

Per al desenvolupament d’aquesta iniciativa, la societat que gestiona l’espai ha cedit el sòl on s’han situat els carregadors mentre que Iberdrola ha aportat els equips i la instal·lació. Foto: Ajuntament

Iberdrola impulsa la mobilitat elèctrica a Cambrils amb la posada en marxa de cinc punts de recàrrega situats en el Àrea Cambrils, al costat de la A-7. La infraestructura està composta per tres carregadors ràpids, de 50 quilowatts (kW) de potència cadascun, i per altres dos de càrrega semi ràpida (22 kW) que estaran disponibles durant les 24 hores del dia i permetran la càrrega de fins a vuit vehicles de manera simultània.

El projecte forma part de l’acord aconseguit entre Iberdrola i GONE Renovables per a conjuminar esforços en la lluita contra el canvi climàtic i fomentar la sostenibilitat. Per al desenvolupament d’aquesta iniciativa, la societat que gestiona l’espai ha cedit el sòl on s’han situat els carregadors mentre que Iberdrola ha aportat els equips i la instal·lació.

Els usuaris d’aquests punts recarregaran la bateria dels seus cotxes elèctrics amb energia 100% verd, procedent de fonts de generació renovable, amb certificat de garantia d’origen (GdOs). A més, els punts de recàrrega estan localitzats en l’App de Recàrrega Pública Iberdrola, l’única a Espanya que incorpora informació verificada de tots els carregadors de vehicle elèctric, tant els d’Iberdrola, com els d’altres operadors. Des de l’App, es geolocaliza el carregador, es comprova la seva operativitat en temps real i, en aquest cas, es pot reservar i pagar des del mòbil.

Redacció