.

.

TOTS 21

22 Corrandes DOTarragona

El proper divendres 29 de gener, a les 18 h, la Biblioteca Mestra Maria Antònia acollirà, en el marc del projecte Biblioteques amb DO, la companyia Corrandes són Corrandes, una companyia dedicada a la cançó improvisada.
Corrandes són Corrandes treballa diferents aspectes al voltant de les cançons improvisades: la part artística, la formativa, la dinamitzadora i la recerca musicològica i creativa. La companyia és coordinada per Christian Simelio i Anaís Falcó i segons cada projecte compta amb diferents especialistes. L’activitat s’acompanyarà amb un tast de vins de la DO Tarragona.

Aquest 2016 té lloc la quarta edició de «Biblioteques amb DO»: 49 biblioteques públiques dels territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya acostaran la cultura del vi amb la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i les diverses manifestacions i llenguatges culturals a través d’una àmplia proposta de serveis d’informació i d’activitats per a tots els públics: aparadors culturals, conferències, passejades entre vinyes i lectures, exposicions, clubs de lectura, vermuts literaris, concursos, lectures dramatitzades, hores del conte, etc. Un programa variat i de qualitat en què, de gener a desembre, cada mes està dedicat a una regió vitivinícola a través de les biblioteques del seu territori.