.

.

TOTS 21

Imatge de l’espectacle. Foto: Cedida

Clownic ha estat sempre lligada a Tricicle, primer fent els seus espectacles, tot i que ja fa més de 10 anys que van començar a fer les seves pròpies obres, i ara que Tricicle s’ha retirat ha arribat el moment de retre’ls-hi aquest homenatge i agrair tot el que han heretat d’ells.

L’antic Hotel Flamingo vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha estat un visionari dels negocis. Per aquest motiu té la gran idea d’obrir les portes de l’hotel en plena pandèmia. Està totalment convençut del gran èxit de l’Hotel Flamingo.

Inspirats en la imatge dels personatges principals que la sèrie ‘Tres estrelles’ ens va deixar gravada a la retina quan érem petits, han creat aquest espectacle que ens situa en la recepció d’un hotel que fa anys i panys que va viure el seu millor moment. Clownic segueix amb l’objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme trepidant, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l’Hotel Flamingo.

Aquest espectacle es fa amb el suport de la Diputació de Tarragona.

  • Dia: 13 de novembre
  • Hora: 20.30 h
  • Lloc: Sala d’actes de l’Escola la Canonja
  • Invitacions disponibles a partir del 27 d’octubre a través de Codetickets, amb una fiança de 2 € que es retornarà un cop s’hagi comprovat l’assistència a l’espectacle

Redacció