.

.

TOTS 21

Imatge del grup durant la celebració del 2017. Foto: Cedida

El grup cambrilenc ‘Collita del 52’, que agrupa a aquelles persones nascudes l’any 1952, que van néixer a Cambrils o hi resideixen i volen formar part del grup de coetanis, celebraran al llarg d’enguany la seva ‘Festa Major’ amb motiu de la celebració del seu 70è aniversari.

El grup es va formar fa 20 anys, el 2002, quan els seus membres complien els 50 anys i van celebrar-ho amb una gran festa, que es va repetir el 2012 quan en van complir 60, el 2017 quan van fer 65 anys i enguany, 2022, que celebren el seu 70è aniversari de naixement. En aquesta última trobada el grup va reunir 71 homenatjats i més de 140 assistents.

A diferència de les altres edicions, en què el grup organitzava la seva festa al voltant del mes d’octubre i centrat en un sol dia, enguany es preveuen organitzar tot un seguit d’activitats lúdiques que començaran aquest mes de febrer i que acabaran el mes de desembre.

Entre aquestes activitats hi hauran esmorzars de forquilla, visites culturals, cafès tertúlia, sopars amb ball, calçotada, visita a cellers, tast de vins, excursions, caminades, una projecció de vídeos d’anteriors edicions, etc. La primera acció es farà el proper dia 12 de febrer amb un esmorzar de forquilla. La previsió és celebrar almenys una activitat cada mes. La festa central, com en altres edicions, tindrà lloc el mes d’octubre.

Periòdicament ‘Collita del 52’ edita un butlletí informatiu que es tramet telemàticament a les persones inscrites al grup i que també té una forta activitat a les xarxes socials. Disposa de pàgina de Facebook i web http//collitadel52.wordpress.com, on es troben imatges, vídeos i informacions d’edicions anteriors i de l’actual.

Per formar part del grup, les persones interessades poden inscriure’s a través del correu: collitadel52@gmail.com o al telèfon/whatsApp: 600 403 639 (Josep M).

Redacció