.

.

TOTS 21

Imatge extreta del vídeo amb el lema ‘Ganes de vibrar’.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha estrenat aquest migdia la campanya ‘Ganes de vibrar’ amb la qual vol fer una crida als castellers i simpatitzants de la colla per sumar esforços i ser les màximes camises d’aquí fins a la diada de Santa Úrsula. La campanya s’ha posat en marxa avui coincidint amb una primera part del calendari tan exigent com representen les pròximes diades del Catllar, el dissabte 27; l’Arboç del Penedès, el diumenge 28; i la diada de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès, el dimarts 30 d’agost.

L’inici de la campanya consta d’un vídeo amb el lema ‘Ganes de vibrar’ i que recull diferents moments de celebració de la Colla Vella després d’aconseguir superar algunes de les últimes gestes més significatives. El vídeo motivacional està muntat amb la cançó ‘La gran vida’ del grup de Calafell Els Buhos. La campanya compta amb diferents microvídeos de cadascuna de la diades castelleres mencionades, que aniran subtitulats amb les etiquetes #ganesdevibrar, #ganesdelCatllar, #ganesdelArboç i #ganesdeSantFèlix. Més endavant hi haurà #ganesdeConcurs i #ganesdeSantaÚrsula.

La posada en marxa de la campanya pretén aconseguir uns assajos multitudinaris que permetin preparar amb les màximes garanties els reptes castellers de cada moment de la temporada. Aquesta setmana, els assajos son avui dilluns, a les 20h; dimecres a les 20h i divendres, a les 22h. L’assaig de dimecres es dividirà en dues parts. Després de l’assaig de la canalla, previst a les 19h, es farà una primera part de les proves al local, per després desplaçar-se fins a la plaça de l’Oli, on continuarà l’assaig, abans de servirse un sopar popular entre els participants.

D’altra banda, la Colla Vella estrenarà també aquesta setmana diferents vídeos per posar de relleu, d’una banda, la relació històrica de la Colla amb la diada de Sant Fèlix; i de l’altra, els cinc quatre de nou assolits en les cinc darreres edicions de Sant Fèlix, quatre de descarregats i un de carregat. En aquests vídeos, testimonials, diferents castellers repassaran aquests dos capítols de la Colla a la plaça vilafranquina.

Redacció