.

Imatge del 2d8 de la Jove de Valls

Imatge del 2d8 de la Jove de Valls

Per segon any consecutiu la Colla Joves Xiquets de Valls s’ha desplaçat a la localitat de Banyeres de Penedès en motiu de la seva festa major. I també, per segon any, actuant amb els Minyons de l’Arboç.

Puntualment, a la una, la Joves Xiquets de Valls ha obert plaça amb el quatre de vuit. El debut d’un nou segon ha estat l’alegria d’un castell marca de la casa.

En segona ronda el castell escollit ha estat el dos de vuit amb folre. Un folre format per unes teòriques manilles que, descarregant-se, ha patit una rebrincada que han pogut salvar amb bon mestratge.

I a la darrera ronda abans dels pilars de comiat, un tres de vuit lleuger ha fet que els aficionats castellers presents comentessin el futur d’un castell que, amb molt d’assaig, té un camí de llarg recorregut.

Un vano de cinc ha donat per tancada la primera actuació després de la Festa Major vallenca de finals de juny.

Per la seva part, els Minyons de l’Arboç han demostrat que el nivell de castells de set el tenen ben assolit i han descarregat el tres de set, el quatre de set amb el pilar i el quatre de set.

La setmana vinent, dissabte 19 de juliol a les 19:30h a la Riera de Gaià i diumenge a les 12:30h a Sitges, doble actuació per continuar preparant el mes d’agost.