.

.

TOTS 21

Accés principal a l’Hospital Sant Joan de Reus. Foto: Roger Segura

La secció sindical de la CGT ha fet púbic un comuncat aquest divendres en el qual denuncia l’anunci de “noves retallades en els drets dels treballadors i treballadores de l’Hospital Universitari Sant Joan” que afectarien “a la subvenció del pàrquing i de les llars d’infants”. Segons el sindicat, “aquests ajuts poden semblar privilegis però no ho són, ja que en el seu moment l’empresa ens els va oferir com a contrapartida a canvi d’acceptar congelacions salarials. De fet, el pàrquing ens van dir que seria gratuït pels treballadors en un primer moment, després que només subvencionarien una petita part i ara que s’ha acabat el bròquil”.

“Així que ara que ens gestiona la Generalitat, que acabem de sortir d’una crisi sanitària com mai havíem viscut (en part degut a les retallades en sanitat que van agreujar la situació), ara que han d’arribar uns dinerets d’Europa que ja veurem qui se’ls quedarà, el primer que ens anuncien és noves retallades! Poden semblar anecdòtiques però són un mal presagi”, afegeix el comunicat.

El passat 1 de juny l’empresa Hospital Universitari Sant Joan “s’ha convertit en la nova empresa Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp, culminant així un procés que ha durat molts anys i en el que els treballadors d’aquesta casa havíem dipositat moltes esperances. Després d’una dècada de retallades, que molt sovint justificaven argumentant que l’Ajuntament de Reus no podia assumir tanta despesa, totes esperàvem que sota el paraigües de la Generalitat, s’acabaria la misèria. Doncs, mentida!”, etziben des de la CGT.

Redacció