.

.

TOTS 21

Per realitzar una visita, caldrà fer una reserva prèvia. Foto: Ajuntament

Aquest diumenge 28 de juny, la Casa Pairal d’Antoni Gaudí obrirà les seves portes al públic i tornarà a oferir visites guiades durant els mesos d’estiu amb totes les mesures de protecció necessàries per garantir una atenció segura a les persones visitants.

Visites de juny a setembre

Per aquest estiu, s’ha previst un total de 12 dies d’obertura en què s’oferiran visites guiades a les 11 h, a les 12 h i a les 13 h. Els dies són tots els diumenges de cada mes fins al 13 de setembre. El preu de la visita és de 5€ per persona i per a grups de més de deu persones serà de 3€. L’aforament màxim de l’edifici és de 45 persones.

Reserves telemàtiques

Per realitzar una visita, caldrà fer una reserva prèvia. Les reserves es podran fer per internet a la pàgina www.riudoms.cat/turisme o al correu promocio@riudoms.cat. Un espai on descobrir els orígens de Gaudí Les visites guiades a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí permeten descobrir els orígens de l’arquitecte així com l’entorn urbà i natural que van inspirar la seva obra.

La visita, d’una durada aproximada de 60 minuts, inclou el taller de caldereria, de forja i l’habitatge familiar de l’època, un audiovisual i una exposició permanent de plànols a escala d’algunes de les obres d’Antoni Gaudí, obra de l’arquitecte Hiroya Tanaka.

Així mateix, es pot completar la visita a la Casa Pairal amb la Ruta Gaudí Riudoms. Un recorregut lliure, format per 12 panells informatius col·locats en diferents espais del nucli antic de Riudoms, que endinsa el visitant en els elements de l’entorn natural i de la infància de Gaudí. El recorregut s’inicia a la plaça de l’Arbre, un homenatge a Gaudí de l’arquitecte japonès Hiroya Tanaka, on es barregen elements dels jardins japonesos i de l’arquitectura gaudiniana.

Redacció