.

.

TOTS 21

La cantautora Magalí Sare.

La cantautora Magalí Sare serà l’encarregada de tancar la cinquena edició de Primavera Musical a Vistabella. Presentarà el seu segon disc en solitari ‘Esponja’. Un concert que es durà a terme a l’aire lliure, davant de l’Església del Sagrat Cor de Vistabella, a les 21.30 h, com a final de festa.

La temàtica de les cançons d’aquest nou treball gira al voltant de la configuració de la seva personalitat posant l’èmfasi en les etapes de la vida que més van definint el nostre caràcter, la infantesa i l’adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis. ‘Esponja’ és un treball ple de confessions que s’ha inspirat a partir de les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i ella mateixa. En clau musical, oferirà una barreja entre el fons clàssic, el jazz i la música tradicional, amb pinzellades de producció moderna. En aquesta ocasió, l’escenari de l’espectacle serà l’exterior de l’església, com a final de festa.

La posada en escena serà en format quartet. Al costat de la Magalí Sare hi haurà en Dani López, al piano, en Sebastià Gris a les guitarres i en Josep Cordobés, a la bateria.

Les entrades es poden adquirir a: www.primaveramusicalvistabella.com

Església del Sagrat Cor de Vistabella, un espai per recuperar

Més enllà de la voluntat d’obrir l’Església del Sagrat Cor de Vistabella al món artístic, aquest cicle també vol ser un trampolí per col·laborar en la restauració d’aquest element modernista. L’església, obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol, va ser declarada com a Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 2011.

Redacció