.

.

TOTS 21

Es tracta d’un mural de 60 metres aproximadament situat a les avingudes de Collblanc i Carrasco i Formiguera. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de la Canonja continua amb la voluntat de donar color i vida als carrers i places del municipi. Una de les millors maneres és amb l’art urbà i per això el proper dissabte 21 de maig es durà a terme una jornada de pintura mural participativa al Camp d’Esports Municipal.

“Es tracta d´un projecte de participació popular on es vol que siguin els propis habitants de la Canonja els qui decorin el mur exterior del camp de futbol, la gent té ganes de tornar a trobar-se al carrer i participar en activitats que ens permetin recuperar les relacions d’abans de la pandèmia”, ens explica el regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Salvador Ferré. Els artistes Miki Pérez i Leim son els encarregats de crear el disseny i també seran els que s’encarreguin de guiar l´activitat.

Es tracta d’un mural de 60 metres aproximadament situat a les avingudes de Collblanc i Carrasco i Formiguera i, per la seva realització, s’utilitzaran diferents tècniques i materials com els esprais, les pintures amb dissolvent per als adults, amb base d’aigua pels infants, pintura plàstica i també alguns esmalts. Durant la jornada que començarà a les 10 del matí i acabarà al migdia, els dos artistes aniran explicant a petits i grans quina zona s´ha de pintar i de quina manera. Per amenitzar el matí hi haurà bona música i en acabar es farà un vermut popular entre tots els que hagin participat.

El projecte, que s´ha hagut de posposar dos anys degut a la pandèmia, contempla que aquesta diada de pintar un mural participatiu es repeteixi més endavant per acabar de decorar els més de 120 metres de mur exterior que té el camp de futbol. “La idea és doncs donar color i vida a aquest espai fent-lo més nostre participant i aportant cadascú de nosaltres el nostre petit granet de sorra”, ens comenta Miki Pérez.

Redacció