.

.

TOTS 21

 

Imatge del gimàs de la Canonja

Imatge del gimàs de la Canonja

Les obres d’ampliació del gimnàs del poliesportiu Josep Canadell i Veciana que es van iniciar el passat mes de novembre han finalitzat i ja s’han posat en funcionament fa uns dies. El proper dissabte 2 de juliol a les 12 del migdia s’ha organitzat una jornada de portes obertes per tal de poder visitar les insta·lacions.

El nou gimnàs està situat sobre la terrassa del bar de les instal·lacions, amb una coberta amb corba i una gran vidriera a la cara nord, amb vistes a les piscines.

Amb aquestes obres el poliesportiu disposarà de tres sales: la sala d’spinning, la sala de classes dirigides i el nou gimnàs, on s’hi trobaran les màquines de musculació i tonificació. Per a la posada en marxa del nou espai s’ha adquirit nou material, tant per a classes dirigides com per a musculació: 25 steps, 10 jocs de bodypump, 5 bicicletes d’spinning, 5 bicicletes el·líptiques, 2 cintes de córrer,… A més a més, s’ha pintat i entapissat el vuitanta per cent de la maquinària existent.

Les obres d’ampliació responen a la demanda creixent de la població, en els últims anys el gimnàs del poliesportiu ha incrementat notablement el nombre d’usuaris. Actualment, compta amb 397 socis i s’imparteixen 37 classes dirigides per setmana, mentre que a l’any 2008 eren 142 socis amb 12 classes per setmana. De cara al setembre, amb la nova temporada, s’espera programar encara més classes dirigides.
Aquestes actuacions han estat subvencionades per la Diputació de Tarragona, en base a la convocatòria del procediment administratiu per a la concessió de subvencions del Pla Especial d’Inversions Municipals 2015. L’import de subvenció concedit a l’Ajuntament és de 93.053,00 €.