.

.

TOTS 21

El termini per presentar les propostes finalitza el dia 2 de juliol i el premi té una dotació en metàl·lic de 800 €. Foto: Ajuntament

L’Àrea de Festes anima a aquelles persones més artístiques a crear la imatge de la Festa Major d’Estiu de la Canonja 2021, que s’utilitzarà per la samarreta i pel programa de festes. Per aquest motiu, ha creat un concurs per tal d’escollir una nova imatge gràfica original, expressiva i de qualitat com a reclam de la Festa Major, inspirada en algun element o aspecte relacionat amb la Festa Major canongina.

La tècnica és lliure, però ha de ser apta per a la seva reproducció mitjançant quadricromia i ha de preveure una bona aplicació tant en paper, tèxtil i en l’àmbit digital. Per aquest motiu, no s’admetran tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus o volums enganxats.

El termini per presentar les propostes finalitza el dia 2 de juliol i el premi té una dotació en metàl·lic de 800 €. Trobareu les bases amb tota la informació a la Seu electrónica de l’Ajuntament de la Canonja (www.lacanonja.cat)

Redacció