.

.

TOTS 21

Un passeig en bicicleta va ser una de les activitats. Foto: Cedida

Un passeig en bicicleta va ser una de les activitats. Foto: Cedida


El passat dia 5 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, establert per l’Assemblea General de Nacions Unides, l’any 1972. La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Canonja també ha col•laborat en aquesta efemèride organitzant un cap de setmana ple d’activitats lúdiques, esportives i d’oci, sota el nom d’Ecoverd, per conscienciar als ciutadans de la necessitat de cuidar el medi ambient.

Entre les activitats que es van dur a terme destaquem la visita guiada a la riera de la Boella i al jaciment arqueològic, la gimcana al voltant del món del reciclatge i el medi ambient adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys i la bicicletada popular pels carrers de la Canonja.

La regidora de Medi Ambient, Glòria Virgili ha destacat la participació dels canongins i de les entitats en aquesta primera jornada del medi ambient. “És el primer any que organitzem un cap de setmana amb aquesta temàtica i crec que la resposta ha estat molt positiva. L’any que ve incrementarem l’oferta d’activitats”.

Ecoverd va tenir lloc els dies 3, 4 i 5 de juny i va comptar amb la col•laboració d’entitats del poble com són l’Ateneu Popular la Mina, la Canonja 3 i l’AMPA de l’Escola la Canonja. També hi va col•laborar l’Institut Català de Paleontologia Humana i Evolució Social (IPHES) i la Cooperativa ENTRA.