.

.

TOTS 21

Imatge de l’acte de presentació dels resultats de la iniciativa. Foto: Ajuntament

La campanya de recollida de joguines solidària ‘Les teves joguines que tornin a rodar’, organitzada per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus amb la col·laboració de les empreses Ticnova (Beepbox), Porta Sistemas, Aula Centre de Formació, Fermator/ Tecnolama (i la UTE Reus Net (Valoriza-Romero Polo) ha aconseguit uns 1.800 quilos de joguines reutilitzades que aquesta tarda s’han lliurat a Càritas i a Suara Cooperativa, quen farà la distribució a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. També han col·laborat en la campanya instal·lant punts de recollida els Mercats de Reus, els Centres Cívics i la Biblioteca Xavier Amoròs.

Els follets de Nadal de Reus han estat els encarregats de carregar la furgoneta que ha transportat les joguines des del magatzem, on prèviament s’han netejat i desinfectat, fins a les dependències de Càritas.

La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient impulsa per segon any consecutiu aquesta iniciativa, emmarcada en la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb el doble objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la possibilitat d’allargar la vida útil de les joguines en bon estat, donant-les i reutilitzant-les; i la vessant solidària, donant-les a nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio ha valorat “la bona acollida de la iniciativa i la possibilitat d’allargar la vida útil de les joguines perquè no es converteixin en residus i emplenin de nou d’il·lusió i de màgia del Nadal les cases dels nens i nenes amb menys recursos”.

Redacció