.

.

TOTS 21

Aquest migdia ha tingut lloc la presentació de GUAPA’T a un lloc molt original, a dins La Pepita, col·laborador i participant d’ aquesta primera edició.

La presentació ha anat a càrrec de Salvador Minguella, president de la Via T; Elvira Ferrando, consellera de Comerç i amb la participació de André Vincenzzo, de Plastic Tarragona, Teodora en representació a LAKMÉ by Dispel i Judith Sentís Dinamitzadora de la Via T.

La jornada GUAPA’T anirà des de les 10 del matí i durant 12 hores a la plaça Verdaguer i acollirà un gran nombre d’activitats i estands d’informació.

L’objectiu és impulsar la salut, bellesa i benestar a través de petits tastets del que oferiran els nostres participants de tots els comerços membres de la Via T que actuen en aquest àmbit.

A partir de les 11h hi haurà una Masterclass de Body combat on tothom que vulgui i podrà participar.

Després, a les 12:30h, un vermut musical amb la Col·laboració de PLASTIC TARRAGONA, escola i botiga de Dj que el famós Dj André Vincenzzo i ja cap a al capvespre un TUNEL DE BELLESA , activitat liderada per PERFUMERIA JULIA, OKTOBER PERRUQUERS I XAROL MODA i amb la col·laboració especial amb l’estilista reconeguda Silvia Uceda.

Les activitats culminaran amb una desfilada de pentinats i colcktails saludables el qual hem pogut degustar i son boníssims i el millor de tot son sense alcohol.

Us convidem a tots a participar en alguns dels actes i a informar-vos sobre tots aquells temes de bellesa, salut i benestar us preocupen.

Podeu consultar els participants a la nostra web www.laviat.com