.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu de la caminada del 2018

Foto d’arxiu de la caminada del 2018

Aquest dimarts s’obre el període d’inscripcions a la caminada popular de tardor, que enguany tindrà lloc el diumenge 27 d’octubre a l’entorn dels masos de Sant Pere i Sant Pau. El Patronat Municipal d’Esports organitza un any més aquesta activitat, que enguany proposa un circuit de 10 quilòmetres pels camins i corriols del bosc que envolten Sant Pere i Sant Pau i l’entorn del Pont del Diable, com Mas d’en Pastor, Mas dels Frares, Mas d’en Garrot i Mas de l’Àngel.

La sortida tindrà lloc a la plaça de les Amèriques de Sant Pere i Sant Pau a les 9 h. Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar del 8 al 24 d’octubre a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals o, en línia, a través del web http://esports.tarragona.cat. El nombre màxim de participants és de 700.

La caminada popular de tardor compta amb el patrocini d’Òptica Teixidó i la col·laboració de Coca-cola, Ruzafa, Automàtic Tàrraco, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i l’Associació per la Promoció i Formació de Voluntaris (APiFV).