.

Tots els participants de la caminada van poder passejar pel parc ecohistòric del Pont del diable.

Un total de 115 persones van participar aquest passat divendres 31 d’agost de la Caminada nocturna Constantí-Pont del Diable-Constantí. La Caminada, que va incloure una visita guiada a l’emblemàtic aqüeducte romà i sopar, era la darrera activitat del cicle “Estiu a la fresca” d’aquest mes d’agost.

Tots els participants de la caminada van poder passejar pel parc ecohistòric del Pont del diable, i descobrir els seus racons més emblemàtics combinant patrimoni, cultura i natura.

Un any més, amb l’objectiu d’amenitzar les nits d’estiu, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí ha programat el cicle d’activitats “Estiu a la Fresca”, tot un seguit d’activitats a l’aire lliure i de caràcter gratuït que s’han realitzat durant els mesos de juliol i agost, amb concerts, exhibicions de ball flamenc i danses del món,un espectacle de circ, gastropoesia, o sessions de cinema infantil.

El passat 10 d’agost es va realitzar, també amb gran èxit de participació, una sortida al parc astronòmic del Montsec a Àger (Lleida).