.

.

TOTS 21

La Cambra de Tarragona acollirà el 3 de novembre a les 9 hores la jornada “Corporate Compliance: Com gestiona la teva empresa els riscos penals?”, organitzada per Dades i Serveis, companyia referent a les Comarques de Tarragona en serveis d’assessoria i gestió a empreses.

El ponent serà Ferran Huidobro, advocat amb una dilatada experiència professional, especialitzat en responsabilitat civil i penal i Secretari General de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT).

L’exposició abordarà, en la primera part, a través del context actual de criminalització de conductes, l’explicació de com l’evolució de les darreres reformes del Codi Penal, va estendre primer la responsabilitat penal de las persones físiques, també a les persones jurídiques, i com posteriorment ha establert uns mecanismes que permeten a les empreses eximir-se d’aquesta responsabilitat penal.

A la segona part s’explicarà en què afecta exactament (quins delictes), com són els mecanismes d’exempció, en concret, els Plans de Prevenció de delictes, quin abast tenen i fins i tot, les alternatives o les necessitats reals de les empreses.

La jornada és oberta a tot el públic, si bé es prega confirmació d’assistència al 977 238 112 o bé a asesoria@dadesiserveis.es
Gràcies pel teu interès