.

.

TOTS 21

La Banda Unió Musical de Tarragona presenta el concert ‘Músic & Circ’ el dia 19 de juny a les 12:00 a l’Auditori del Camp de Mart. Durant aquests últims anys, la banda ha organitzat diversos concerts amb temàtica variada, i aquesta vegada decideix combinar la música amb el circ, una aposta d’actuació que vindrà acompanyada amb la col·laboració d’una companyia de circ.

Encara que no ho pugui semblar, aquests dos àmbits sovint van agafats de la mà. És complicat visualitzar un espectacle, un número de circ o simplement l’entrada dels artistes sense sentir aquella música clàssica, com pot ser ‘L’entrada dels gladiadors’. La música li dona color a l’espectacle, de la mateixa manera que el show també és imprescindible perquè la música, més enllà de sentir-la, es pugui imaginar i visualitzar.

En definitiva, aquesta actuació pretén ser una sorpresa amb un repertori musical de nivell acompanyat d’un espectacle que promet fer gaudir, riure i passar-ho molt bé a tot el públic assistent. Perquè ningú es quedi amb les ganes de viure aquest matí de música i circ, es poden adquirir les entrades al web entrades.tarragona.cat.

Redacció