.

.

TOTS 21

L’activitat forma part de la campanya de la regidora de Comerç “Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!”

L’activitat forma part de la campanya de la regidora de Comerç “Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!”

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament ha posat en marxa una campanya  de dinamització comercial,  durant la qual,  la Biblioteca Pública de Tarragona oferirà tallers infantils de papiroflèxia per a la decoració d’aparadors d’establiments comercials. Els tallers els conduiran el Club dels Tarraconins amb l’assessorament de la decoradora tarragonina Caro Costa.

Aquesta activitat  forma part del Pla Anual d’Actuacions del projecte Cruises Amicvm, en el qual hi participen una quarantena d’establiments comercials i de restauració del centre de la ciutat.

L’objectiu és que el petit comerç estableixi sinergies amb entitats i ciutadans que normalment no tenen una relació directa amb el sector, millorar la seva imatge i augmentar la visibilitat.

Els tallers es desenvoluparan en quatre sessions a la Biblioteca Pública de Tarragona els dies 8, 13, 22 i 27 de maig. El mes de juny,  la decoració que hauran realitzat els infants s’exposarà als establiments col·laboradors, coincidint amb la campanya “Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!”.

Els treballs realitzats s’exposaran als establiments comercials següents:  Sant Jordi Art, El Lloro, El Lloro de la Negrita, Sports Pàmies,  D’Nas,  essències a l’aire,  Llibreria Adsera,  Calçats 19, Joieria Anglès,  Antiguitats Capri,  Artesant,  Kiosk Trama i Joieria Blázquez.

Més informació i inscripcions a la Biblioteca Pública de Tarragona, carrer Fortuny, 30.