.

El cicle “A l’estiu… fem biblioteca” realitza activitats que van des de laboratoris de lectura a jocs de taula o tallers. Foto: Cedida

L’activitat a la Biblioteca Municipal de Constantí no s’atura a la temporada d’estiu. Durant els mesos de juliol i agost s’han programat, un any més, diverses propostes adreçades a un públic infantil i familiar. Dins del cicle “A l’estiu… fem biblioteca” s’estan realitzant activitats que van des de laboratoris de lectura, jocs de taula i tallers per gaudir en família. Es tracta d’un cicle que es ve programant des de fa anys coincidint amb la finalització del curs escolar. Pel que fa a la programació, tots els dimarts a les 11 del matí hi ha una activitat diferent. Va a càrrec del personal de la biblioteca i està destinada a infants a partir dels 5 anys. Es demana que els infants menors de 8 anys vagin acompanyats d’un adult.

Les activitats que s’estan realitzant consisteixen en crear i jugar amb joguines fetes per un mateix, crear i jugar amb elements de la natura, crear i jugar amb targetes i figures de paper, un taller familiar de Kapla, taller de lletres i laboratori de lectura. L’últim dimarts d’agost, el dia 27, hi haurà un taller d’iniciació a l’scrap amb una llibreta d’estiu a càrrec d’Anna Ràfols.

Contes en pijama

Una de les grans novetats de la programació d’aquest estiu serà l’activitat “Contes en pijama”, que es farà el dimarts 30 de juliol de 20 a 22 hores. Es tracta d’un espectacle d’animació amb música i contes a càrrec d’en Jep Gasull. Tots els assistents hauran de portar pijama i sabatilles i el sopar (entrepà o carmanyola). La beguda i el postre aniran a càrrec de la Biblioteca. Per a aquesta activitat, cal inscripció prèvia. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb la Biblioteca al telèfon i whatsapp 977 52 06 92.