TOTS 21

Els participants podran seleccionar les lectures que desitgin fer entre més de 600 títols en català, castellà i anglès. Foto: Ajuntament

La Biblioteca Municipal de Constantí col·labora un any més amb el projecte ‘Llegir té premi’ en col·laboració amb la xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. El concurs començarà el 6 de juliol i finalitzarà el 13 de setembre. Consta de dues categories, de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. La iniciativa té per objectiu fomentar la lectura entre els joves durant el període de vacances d’estiu. Aquest concurs es duu a terme a través d’un portal a Internet especialment dissenyat per aquesta finalitat. Els participants poden optar a guanyar diferents premis en funció del nombre de lectures realitzades i la verificació de la comprensió lectora de les obres llegides.

Els participants podran seleccionar les lectures que desitgin fer entre més de 600 títols en català, castellà i anglès. Alguns dels títols seleccionats es troben disponibles per llegir a la mateixa plataforma, es poden recollir a la Biblioteca o es poden trobar a l’eBiblioCat, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya. Un cop llegida l’obra seleccionada els participants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Amb els encerts, s’aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per optar a més premis.

Redacció