TOTS 21

cartell-llibres
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca, amb la col·laboració de l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona, organitzen una recollida de llibres vells, obsolets o malmesos amb l’objectiu de crear una escultura que serà exposada durant la diada de Sant Jordi a Vila-seca.
Amb la finalitat de transformar el llibre, un objecte simbòlic i referent de la cultura escrita, en una obra d’art, tothom que hi vulgui participar podrà lliurar els seus llibres fins al 31 de març a la Biblioteca de Vila-seca. El Biblio@ccés La Pineda ubicat al Centre Cívic, l’escola La Plana i el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca també seran espais de recollida per als qui vulguin donar els seus llibres.
Sota el paraigües de tres eixos fonamentals com són la participació ciutadana, la transformació i reciclatge de materials i la creació artística, aquest projecte pretén donar una nova vida i un nou ús a qualsevol tipus de llibre com ara enciclopèdies, llibres de text, llibres de butxaca, llibres infantils i, en general qualsevol format de llibre obsolet i en desús.