TOTS 21

Imatge de família dels premiats.

Recentment ha tingut lloc a la Biblioteca de Vila-seca l’acte de lliurament de premis als treballs de recerca de batxillerat ‘Vila-seca Inèdit’, en un acte presidit pel regidor de Cultura, Pere Segura, acompanyat pel regidor de Relacions Ciutadanes, Josep Toquero.

Aquesta segona edició del certamen, que es duu a terme en col·laboració amb l’Agrupació Cultural de Vila-seca i amb el Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras, destaca per l’increment de projectes presentats, un total de 8 propostes, i la participació d’alumnes cent per cent femenina.

Imatge dels treballs premiats.

El jurat format per Maria Estradé de l’Agrupació Cultural; Eva Rofín del Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras;  Isabel F. Mendes, docent i Raquel Muñoz, bibliotecària, va premiar els següents treballs:

  • Ermita de la Nostra Verge de La Pineda d’Elizaveta Jiménez Chizhonok. Institut Ramon Barbat. Tutor: Adolf Quetcuti. Premi Biblioteca de Vila-seca, un ordinador portàtil i un lot de llibres.
  • La Guerra dels Metges, Vila-seca anys cinquanta de Beatriz Moral Pérez. Institut Ramon Barbat. Tutor: Bernat Miró. Premi Agrupació Cultural, una tauleta i un lot de llibres.
  • Ser dona a Vila-seca de Paula Dorado Mohedano. Institut Vila-seca. Tutor: José Antonio Molet. Premi Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras, un lot de llibres i 100€.