.

.

TOTS 21

Sala EutychesLa 8a Jornada de Tarragona Impulsa vol convertir-se en una porta oberta per a formar-se, trobar feina o emprendre. Sota el títol “Supera els teus límits”, la Sala Eutyches del Palau de Congressos acollirà demà dijous, 12 de desembre, una nova edició d’aquesta jornada anual que pretén proporcionar idees i experiències per millorar la trajectòria professional dels assistents.

Durant tot el matí, diferents professionals posaran l’accent en aspectes com superar la dispersió, millorar l’autoconfiança o determinar les característiques de la pròpia personalitat. Una taula d’experiències emprenedores consolidades permetrà conèixer casos d’èxit del territori.

Entre els ponents destaquen el conferenciant i psicòleg Alfonso Alcántara que, de forma humorística, aportarà claus per superar els nostres límits professionals.

Inma Cutillas, Eva Llatser, César Piqueras i Carlos Garcia seran alguns dels altres noms propis de la jornada, que finalitzarà amb una una sessió d’autoconeixement mitjançant la realització d’un enneagrama, una figura que agrupa la personalitat en nou estils bàsics.