TOTS 21

Ales d’Ivori és una peça teatral a càrrec de Premium Actors que ens endinsarà en el drama que pateixen les dues protagonistes, en plena Guerra Civil, per part d’una societat tancada, masclista i patriarcal.

Teatre, titelles i màgia són protagonistes de la 2ª edició del Deprop, el cicle de teatre de petit format que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Morell. Un programa que, des d’ara i fins al desembre, portarà al Teatre-Auditori del municipi 6 propostes pensades, majoritàriament, per a un públic familiar.

Per a la regidora de l’àrea, Judit Fernández, “és interessant que hi hagi espectacles per a tots els públics, també el familiar, de manera que petits i grans puguin gaudir de la cultura conjuntament”.

El cicle s’estrenarà aquest mateix cap de setmana, dissabte dia 29 a les 21 hores, amb Ales d’Ivori, una peça teatral a càrrec de Premium Actors que ens endinsarà en el drama que pateixen les dues protagonistes, en plena Guerra Civil, per part d’una societat tancada, masclista i patriarcal que no accepta l’amor que es professen l’una per l’altra.

La següent cita serà el 6 d’octubre a les 18 hores, en què la Companyia Mag Maiky, uns joves força coneguts a la població, ens oferirà un espectacle de teatre i màgia titulat El Pis. 90 minuts en el transcurs dels quals explicaran les coses tenebroses i paranormals que succeeixen en aquest màgic pis.

Per segon any consecutiu, visitarà el Morell la companyia Tornavís Teatre de Tarragona. En aquesta ocasió, amb el seu últim espectacle La mà invisible, que ens mostrarà de manera punyent i àcida la vida dels treballadors en aquest mercat laboral que ens envolta. Teatre crític que podrem gaudir el 20 d’octubre a les 21 hores.

Dins dels actes previs de la Festa Major d’Hivern, el 4 de novembre a les 18 hores tindrem el segon espectacle de màgia. L’encarregada de dur-lo a escena serà la jove maga Melanie, que amb la seva proposta Amazing diu que mostrarà com és possible una nova manera de fer màgia. Com ella mateixa diu: “Una noia fa màgia? Doncs sí, s’ha acabat això de fer de partenaire i només sortir de les caixes!”.

Dins del Deprop, enguany el Teatre-Auditori morellenc tornarà a acollir un muntatge del Festival Guant de Valls. Aquest cop serà el 24 de novembre a les 18 hores, amb la companyia Mimaia Teatre, que portarà al nostre poble música i titelles amb l’espectacle Roig, pèl-boig.

I per tancar el cicle hi haurà el Grup de Teatre La Sala del Morell. Després de la bona acollida que van tenir l’any passat, amb una adaptació d’El Petit Príncep, aquesta vegada l’1 de desembre a les 18 hores presentaran una altra versió d’un clàssic, Un conte de Nadal de Charles Dickens.

El Deprop s’allargarà, doncs, una mica més de dos mesos. Les entrades per a totes les propostes es poden adquirir de forma anticipada, en horari d’oficina, al Centre Cultural, a un preu de 3 euros. A la taquilla es podran comprar una hora abans de l’inici de cada espectacle, a 5 euros.