.

.

TOTS 21

Imatge d’un dels grups que van actuar a la 28a Festa del Playback de la Pobla de Mafument. Foto: cedida.

La millor música d’ara i de sempre va sonar a la pista del Parc de Bassal, convertida per una nit en el gran escenari que va acollir la celebració de la 28a Festa del Playback. Aquesta va comptar amb una trentena d’actuacions, protagonitzades per veïns i veïnes de La Pobla de totes les edats i que, davant del nombrós públic local que va omplir l’espai habilitat per al públic, van contribuir a oferir una agradable i refrescant vetllada.

Els grans èxits nacionals i internacionals van omplir de ritme la nit pobletana, en un dels actes integrats en la programació de les Festes d’Estiu, que prosseguiran durant tot el mes d’agost i també al setembre.

Entre l’extensa programació d’aquestes festes, que tenen per objectiu oferir propostes de lleure per amenitzar les caloroses jornades estivals, aquest proper dissabte tindrà lloc una caminada nocturna per l’entorn urbà i natural del poble.

Aquesta agradable passejada a la fresca donarà pas, el 17 d’agost, a una doble proposta emmarcada en el programa d’actes de les Festes d’Estiu: a les 19h i als jardins de les piscines, els millors cuiners locals competiran per alçar-se amb el guardó de Mestre Romescaire 2019, durant la 25a Festa del Romesco.

Ja a la nit i a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal, tindrà lloc el Concert i Nit Jove amb Star Ways Band, mentre que les activitats musicals prosseguiran el 24 d’agost, amb La Pobla Summer Festival. La festa dels joves estarà garantida amb l’animació musical que proposaran DJ Marsal Ventura i els DJ locals de La Pobla: Alex Sunrise, Gabry DC, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules.

Així s’arribarà a la darrera setmana del mes d’agost, quan les joves promeses del futbol sala competiran en una nova edició del Torneig Futsal Júnior, el qual es desenvoluparà del 26 al 30 d’agost a la pista coberta. Aquest mateix espai es transformarà l’endemà, 31 d’agost, per acollir la Festa final d’estiu amb Festival Humor Amarillo per a grans i petits. Una iniciativa creada en els darrers anys i que torna després de la bona acollida que ha tingut en les edicions anteriorment celebrades.