.

.

TOTS 21

LʼAjuntament de la Selva del Camp vol tranquil•litzar a familiars i membres docents de les escoles bressol de la vila després de detectar un possible cas dʼenterovirus en un alumne del centre Anna Frank.

Les infeccions dʼenterovirus es transmeten fonamentalment per via fecal-oral i respiratòria. És per això que els serveis municipals han dut a terme les accions necessàries i pertinents seguint les directrius del Departament dʼEpidemiologia de la Regió Sanitària de Tarragona.

A partir de lʼaparició dels primers casos dʼenterovirus a la demarcació, els responsables d’Educació i Sanitat del consistori han dut a terme un seguiment de prevenció i control de les dues llars dʼinfants municipals, tot reforçant el servei de neteja dels dos centres amb els productes apropiats i els recursos necessaris per tal de garantir una correcta higiene i evitar contagis.

Arran del possible cas dʼenterovirus conegut aquest cap de setmana a lʼescola bressol Anna Frank, la regidora d’Ensenyament ha enviat un comunicat a totes les famílies que duen infants als centres informant de la simptomatologia dʼaquest virus i les recomanacions que cal seguir i que estan basades en el protocol del Departament de Salut. Actualment, lʼinfant afectat sʼestà recuperant a casa, un cop se li ha donat lʼalta mèdica.