.

.

TOTS 21

Martina Fourrier en una imatge d’arxiu.

L’Assemblea Local de Junts de Salou es va reunir ahir per procedir a la ratificació de la cap de llista per a les eleccions municipals de maig de 2023. La persona ratificada és Martina Fourrier Martínez, coneguda política local que va concórrer a les passades eleccions local de 2019 amb una llista pròpia denominada “Fem Salou, Fem República” de marcat signe Puigdemonista.

L’Assemblea Local va ratificar per 10 vots a favor i una abstenció la candidatura de Fourrier. La nova cap de llista de Junts va adreçar unes paraules als assistents i va demanar treballar per una candidatura “transversal” que “reuneixi les diferents sensibilitats de Salou”. Fourrier també va destacar la feina feta fins ara per contactar amb els veïns dels diferents barris i zones de Salou, recollint les necessitats de millora i sumant suports.

La cap de llista també ha instat als membres de Junts i als simpatitzants present perquè afrontin les eleccions municipals de manera “desacomplexada i pensant en gran” per aconseguir un bon resultats a la capital de la Costa Daurada. Fourrier defensa un canvi a l’Alcaldia com a únic camí perquè “la llengua, la cultura i la defensa del país siguin prioritats de l’ajuntament de Salou”.