.

.

TOTS 21

El candidat de Junts a l'alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra en una foto d'arxiu. Foto: Tots21

El candidat de Junts a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra en una foto d’arxiu. Foto: Tots21

El cap de llista de Junts per Catalunya a Tarragona, Jordi Sendra, ha presentat als jardins del parc de l’amfiteatre els 5 primers llocs de la seva candidatura. Després de molta expectació, finalment els 5 primers llocs de la llista seran Jordi Sendra, Elvira Vidal, Pep Manresa, Enric Batista i Belén Riola.

Per ordre, ha presentat a Belén Riola, de qui n’ha destacat que és professora i cap d’estudis de l’Institut Vidal i Barraquer i responsable de la Xarxa Empresa FP amb relació directa amb empreses, “persona clau pel saber fer en el comerç de la ciutat”.

Tot seguit, ha presentat a Enric Batista, que ocuparà el número 4. Batista és caporal dels Mossos d’Esquadra, gitano i plenament compromès amb l’atenció als col·lectius vulnerables i l’empoderament de la dona, també gitana. A més, ha col·laborat activament en el col·lectiu veïnal de la Part Alta, fundant el col·ectiu gitano d’aquesta i també participant de l’esport com a eina d’inclusió social a través del Club Gimnàstic de Tarragona.

La posició número 3 l’ocuparà Pep Manresa, empresari i emprenedor tarragoní dedicat al sector de l’administració de béns i immobles que, segons paraules de Sendra, “ha patit l’excés de burocràcia de l’administració i sabrà com agilitzar-la perquè a Tarragona necessitem més empresaris i emprenedors i que aquests trobin facilitats des de Laguna de Tarragona”.

I finalment, la gran incògnita ha estat Elvira Vidal. Jurista especialitzada en dret administratiu, post grau inclòs, que s’ha dedicat a ser docent a la URV i secretària interventora municipal. Segons Sendra, “coneix perfectament com funciona un ajuntament, i especialment el de Tarragona. Des de la seva tasca de govern s’ha dedicat a l’atenció a les persones, de manera empàtica, enèrgica i amb l’actitud de no tenir mai un no per resposta”. Vidal havia estat sondejada per ser la cap de llista del PDeCAT però, segons ha manifestat, “Sendra i Junts per Catalunya són l’opció de futur que necessita Tarragona per poder fer un govern estable i sortir de la dinàmica actual”.

Sendra també ha manifestat que aviat presentarà més persones del seu equip que l’acompanyaran per guanyar les properes eleccions i posar “Tarragona Al Centre”.