TOTS 21

Els joves han mostrat les seves inquietuds. Foto: Cedida

Els joves han mostrat les seves inquietuds. Foto: Cedida


El passat 21 d’abril l’alumnat de 3r de la ESO de l’INS El Morell va rebre la visita del tècnic de joventut municipal i de les tècniques del Servei Comarcal de Joventut, des d’on s’atenen els Punts Joves de La Pobla de Mafumet i Vilallonga del Camp.

L’objectiu de la trobada, que s’ha pogut dur a terme amb la col•laboració del professorat del centre, ha estat recollir les inquietuds, necessitats i propostes del jovent per tal de planificar les polítiques de joventut d’aquests pobles.

Aquests i altres grups de discussió que s’estan duent a terme a la comarca des de fa mesos són el fonament sobre el qual es vol treballar per dissenyar i posar en marxa els Plans Locals de Joventut per als propers 4 anys, emmarcats en el Pla Nacional de Joventut de Catalunya i comptant amb el suport de la Generalitat.

Aquesta col•laboració de treball entre professionals permet l’enriquiment de les polítiques de joventut a la comarca, i obre la porta a diverses possibilitats de treball en xarxa en un futur per al benefici del jovent de la zona.