.

La figura dels corresponsals permet, d’una banda, informar dels recursos existents a Cambrils en matèria de joventut i, per l’altra, recollir les inquietuds i demandes d’aquest col·lectiu.

El Departament de Joventut està treballant per reprendre el projecte Corresponsals per al nou curs escolar. L’objectiu del programa és establir un canal de comunicació directe entre els joves i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. La figura dels corresponsals permet, d’una banda, informar dels recursos existents a Cambrils en matèria de joventut i, per l’altra, recollir les inquietuds i demandes d’aquest col·lectiu.

L’any passat el projecte es va concloure amb una avaluació molt positiva, ja que entre els quatre instituts de Cambrils es va aconseguir un grup de fins a 300 joves voluntaris i voluntàries.

Durant el curs es van realitzar trobades amb els i les joves, que van servir per recollir propostes d’activitats que es van incorporar al programa juvenil d’estiu “L’Estenedor”. Alguns exemples d’activitats programades a petició dels i les joves van ser el Paint-Ball, un torneig de Just Dance, un taller de cuina, un taller de manualitats i costura o la sortida a l’Aquòpolis. A més, el projecte va finalitzar amb una festa de final de curs amb sortejos i sopar per als i les corresponsals.

D’altra banda, el Departament de Joventut continuarà estant present en l’àmbit escolar a l’hora de l’esbarjo, amb visita un cop al mes a tots els instituts, per tal de fer arribar als i les alumnes tota la informació i recollir les propostes que tinguin.  Aquest projecte s’estructura en l’àmbit de la informació que es treballa a través del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020.