.

Josep Maria Andreu ha viscut el partit des de la grada amb els aficionats. Foto: JM.Salvat

Josep Maria Andreu ha viscut el partit des de la grada amb els aficionats. Foto: JM.Salvat

El president del Gimnàstic de Tarragona ha atès els mitjans de comunicació a peu de gespa, pocs minuts després d’acabar el partit. Amb posat seriós i un punt empipat, Andreu ha comentat que d’entrada “em sap molt greu pels  jugadors, pels tècnics, per l’afició i per les seves famílies. No mereixíem aquest final i mereixíem pujar de categoria”.

Però el president també ha volgut manifestar el seu malestar pel comportament de la gent i la policia a Llagostera: “Jo he vist com a la meva gent li pegaven aquí a baix, i tanta seguretat i Mossos per què? No he vist a ningú que estigués protegint a la meva gent. No ho entenc i per a mi és surrealista”, ha etzibat. Andreu ha anat més enllà i ha lamentat el tracte rebut pel Llagostera: “S’han passat a la banqueta, dins del camp, crec que hem tingut un arbitratge difícil amb un penal rigorós… Ara només podem aixecar el cap i començar a treballar a partir de la setmana que ve perquè ara els jugadors estan trencats, ells i els jugadors estan plorant, és normal. Tots estem malament però ens hem deixat la vida”.

Andreu ha viscut la situació des de la grada, juntament amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros: “Estava aquí a darrera amb l’alcalde i tant de parlar de la seguretat de la policia: on estaven els Mossos quan s’estaven enfotent a la nostra cara i insultant-nos? On eren, per favor? Quina vergonya. Això es pot permetre en un futbol com el nostre? Això és patètic. Però bé, la categoria es té, no es compra”.

El president grana ha afegit que s’ha treballat “moltíssim per pujar de categoria, així que només ens queda felicitar el Llagostera”. Això sí, Andreu també ha volgut posar sobre la taula “el tracte rebut pel Llagostera, que s’ho haurien de fer mirar”.

JM.Salvat / Llagostera