.

.

TOTS 21

El president de l'entitat, Agustí Pujol i Niubó va lliurar la setmana passada una litografia al subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra.

La Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona organitzarà el proper 28 d’octubre una conferència del reconegut economista José María Gay de Liébana sobre la sortida de la crisi econòmica. L’acte es farà a l’Auditori August del Palau Firal i de Congressos i forma part del programa de commemoració del centenari de l’entitat local (1914-2014).

Gay de Liébana és professor universitari d’Economia Financera i Comptabilitat, Doctor en Ciències Econòmiques i Doctor en Dret Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Doctors. Des de l’inici de la crisi ha estat una veu autoritzada en l’anàlisi de la situació, tot participant a programes televisius i xerrades arreu del país.

La que farà a Tarragona porta per títol ‘Realitat econòmica i Reforma fiscal ¿Estem sortint de la crisi?’ i començarà a les 19.30 hores. L’assistència és oberta al públic però s’ha de recollir primer la invitació a la seu de la Cambra, al número 23 del carrer Méndez Núñez.

Aquest xerrada obre el cicle de conferències previst dins els actes del centenari, a on també hi participaran l’alpinista tarragoní Òscar Cadiach, l’arquitecte i dibuixant d’humor Peridis i el catedràtic de Dret Civil, Sergio Nassarre.

La celebració del centenari de la Cambra es van inaugurar el passat 17 de setembre i es perllongarà fins el març del 2015. Dins les activitats programades, el president de l’entitat, Agustí Pujol i Niubó, va lliurar la setmana passada al subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, una litografia commemorativa creada per l’artista local Pere Joan Salas (adjuntem la fotografia).