.

.

TOTS 21

Els dos guanyadors, en creuar la línia de meta. Fotos: Marcos Cabrera

Més de 1.800 runners s’han sumat aquest diumenge 24 de febrer a la celebració dels 10 anys de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Els guanyadors de la mitja marató de 21 quilòmetres han estat José Manuel Vieito (01:08:20) del club Atletismo Sar Vermu Petroni i Pilar Rus (01:24:02) del club Borges Trail.

Els vencedors en la distancia de 10 quilòmetres han sigut Toni Bernadó (00:31:50) del club Cava i Laura Vilchez (00:37:28) del club C.E. I Run With Leiva. En distancia de 5 quilòmetres, els primers classificats han estat Roger Gabarró (00:16:39) del club A.E. Blancafort i Sheila Sánchez (00:20:23). Per últim, en la modalitat de patinadors, que han recorregut una distancia de 10 quilòmetres, els primers en passar per meta han sigut dos participants del Club Patí Barcelona, Victor Blanch (00:18:14) i Laura Esbri (00:18:16).

Un moment de la sortida. Foto: Marcos Cabrero

Un febrer primaveral

Tot i ser finals de febrer, el bon temps i la temperatura han acompanyat la fantàstica jornada de running que s’ha viscut avui a la població cambrilenca. Els carrers estaven plens de gom a gom i moltes famílies s’han animat a participar a la cursa infantil que ha arrencat sobre les 12 del migdia.

Per primera vegada, els espectadors han pogut seguir en directe l’evolució de la prova a través d’una pantalla gegant que estava situada a la mateixa línia de sortida. A més a més, s’han pogut seguir els resultats en viu a través de la pàgina web de la prova.

Tots els participants que han arribat a meta han obtingut una medalla finisher i han pogut degustar una tapa de fideuà i una cervesa o refresc

Els resultats i els diplomes personalitzats de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils 2019 ja estan disponibles a la pàgina web oficial de la prova. Els participants també podran adquirir a través del web el seu vídeo de meta.

Més informació: www.mitjadecambrils.com