.

Imatge de la ‘primera’ retirada dels símbols independentistes publicada a les xarxes.

En un comunicat que prové del PP com a partit i no pas de l’ajuntament i referint-se als llaços grocs com “bosses grogues” per negar-li la simbologia de defensa dels polítics independentistes empresonats, el primer tinent d’alcalde popular de l’equip de govern de Tarragona, José Luis Martín, ha deixat clar que “condemnem de nou la col·locació de plàstics grocs (apareguts un altre cop aquesta matinada al tram de la Muralla del Portal del Roser), que retirarem de manera immediata”.

El regidor popular ha assegurat que “aquestes accions són inacceptables i demostren un flagrant antitarragonisme, atacant el patrimoni tarragoní i la imatge que projectem a aquells que ens visiten. Per això, perseguirem els vàndals que les han realitzat i retirarem les bosses tantes vegades com faci falta”.

José Luis Martín ha assenyalat que “és lamentable que algun brètols embrutin monuments Patrimoni Mundial de la Humanitat per mostrar missatges polítics”. En aquest sentit, el portaveu popular i primer tinent d’alcalde ha recordat que “l’Ajuntament té el compromís amb la UNESCO de mantenir i protegir els béns declarats Patrimoni Mundial, una institució que no recull els objetius polítics en els seus valors a transmetre”.