.

Jordi Vinyals, alcalde de la Selva del Camp

Jordi Vinyals, alcalde de la Selva del Camp

La presència històrica d’Esquerra Republicana a la Selva no és nova, ve de lluny. La memòria ho certifica.

Nosaltres, els d’avui, però també els que ens han precedit, totes les persones que hem tingut la sort i el privilegi d’aportar esforç i treball per fer tornar l’opció independentista, republicana i d’esquerres a la política municipal del nostre poble, totes i tots, podem presumir amb satisfacció de la feina feta, dels resultats obtinguts. De segur que haguéssim pogut fer més i millor, però cal tocar la realitat, acceptar-la i, des d’aquesta perspectiva, valorar l’obra de govern que queda.

Finalitzem un mandat i, amb aquest mandat, finalitza la meva trajectòria política com a càrrec electe. És un bon moment per canviar, és un bon moment perquè d’altres agafin el lideratge que tant es mereixen perquè cal fer créixer el partit i fer-lo guanyar. Aquest és el repte que tenim al davant.

Passem comptes de quatre anys intensos, on l’aparició sobtada de la Covid-19 aquell mes de març del 2020 ho va capgirar tot. Una pandèmia que es va convertir en protagonista inesperada de la gestió municipal. Vam afrontar el moment i vam continuar treballant. Espero i desitjo que la nota final sigui bona. Sincerament, crec que el balanç haurà estat positiu, el pacte de govern necessari.

Volem revalidar la confiança dels nostres veïns i veïnes, per això el 28 de maig hi tornarem, amb una llista renovada que compagini l’experiència acumulada amb noves visions, amb diferents idees, amb projectes engrescadors. L’objectiu sempre és el mateix, millorar el poble i la vida de la seva gent, de la nostra gent, de totes i tots nosaltres. Seguim!

Jordi Vinyals Nogués, alcalde la Selva del Camp