.

.

TOTS 21

Imatge d’un cartell de Hard Rock. Foto: ACN

El conseller portaveu de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Sendra, ha defensat el projecte del Hard Rock i ha reptat a ERC Tarragona a posicionar-se respecte el projecte.

Segons Sendra, “és necessari per a l’economia de la nostra ciutat i de tot el territori que un projecte vital com aquest tiri endavant. La Generalitat ha de deixar estar les seves discrepàncies i mirar per al futur i el benestar de tots”.

El conseller també remarca la pèrdua de temps intolerable que la Generalitat exerceix sobre el projecte: “Passa el temps i aquest projecte segueix igual d’aturat, no avancem, al contrari retrocedim. PortAventura ha estat triat l’indret amb més turistes de l’any anterior, per què no pot ser això el Hard Rock? La Generalitat va aconseguir que aquest parc fos una realitat, i per què ara no? Serviria per desestacionalitzar el turisme igual que ofereix el parc d’atraccions, i crear molts llocs de treball, tot són avantatges”.

Pel que fa a ERC, el portaveu de Junts remarca que Esquerra al Parlament ja va votar a favor del projecte, però a Tarragona encara no s’han manifestat: “Pensa dir ERC Tarragona què en pensa? Al Parlament diuen sí, què diuen a Tarragona? S’enfrontaran a la seva direcció?”.

V.Tapias