TOTS 21

Jordi Sendra a la seu de CDC Foto: Tarragona21

Jordi Sendra a la seu de CDC Foto: Tarragona21

El trencament entre Convergència Decocràtica i Unió se segueix gentionant des de la seu de CDC amb silenci i prudència.

El president local de CDC a Tarragona, Jordi Sendra, ha confirmat que encara no s’ha parlat amb Unió per decidir quina serà la relació entre els dos partits a l’Ajuntament de la ciutat i ha dit que en l’àmbit local el partit els ha donat llibertat per decidir quin ha de ser el paper que juguin els convergents a la trencada federació.

Sendra ha dit que «cada municipi de Catalunya és un microcosmos i per tant hem de parlar encara per veure com establim les relacions entre els dos partits que ara estem separats. Suposo que Albert Abelló parlarà entre ells entenc que al final cal tirar el carro pel pedregal a la política municipal i el que interessa és el Govern de la ciutat. És bó per la ciutat que cadascú prengui les seves valoracions».

Sendra ha presentat la campanya “Benvinguts al Futur”. Una campanya on es faran unes sessions que es faran la primera quinzena de juliol oberta a la ciutadania en general. «Volem obrir el partit a la societat i parlar de feina, d’educació, de cultura, d’infraestructures, energia. Volem explicar el posicionament de l’Estat que ens ha abandonat. Volem explicar la visió que tenim de país des de Convergència i escoltar la visió de la gent” ha dit Sendra».

Jordi Sendra ha anunciat que el 18 i 19 de juliol CDC  farà la seva convenció general on s’exposarà el recull d’aquestes jornades que s’hauran fet a les capitals de comarca tarragonines.

El 26 de juny comença a la Terra Alta i el dissabte 4 de juliol es faran al Tarragonès a Tarragona on es tancaran les jornades.

Sendra ha explicat igualment que CDC ha convocat un comitè local el dimarts dia 30 de juny en assemblea. En aquesta assemblea el partit es podria plantejar obrir expedient als exregidors convergents a l’Ajuntament de Tarragona.