.

.

TOTS 21

Jordi Llopart. Foto: Tarragona21

Jordi Llopart, cap de llista de amb Junts X Creixell, repetirà aquest dissabte com a alcalde per tercer mandat consecutiu en haver arribat a un acord d’investidura i de pacte de govern amb ERC i Units x Creixell -FIC-. El pacte s’ha tancat amb ‘tranqui.litat i sense cap incidència’, ha destacat Llopart a Tarragona21, i s’ha procedit ja al reartiment del cartipàs. Llopart serà investit alcalde en primera votació per majoria absoluta.

Així les coses, Junts x Creixell -amb tres regidors-, ERC -amb dos- i la FIC -amb una- sumen majoria absoluta, sis regidors d’un total d’onze. A l’oposició restaran el PSC, amb tres regidors, i el PP, amb dos.

Llopart disposarà de les carteres d’Hisenda, Serveis i Governació, cartera aquesta última que inclou Policia Local i Protecció Civil. Per la seva art, la primera tinença d’alcaldia recaurà en la regidora de la FIC Pili Romero, que també ha format part de l’equip de govern d’aquest mandat. Romero s’encarregarà de les regidories de Festes, Associacionisme, Gent Gran, Ensenyament i Joventut.

Segon tinent d’alcalde serà Jordi Moliner, cap de llista d’ERC. La formació republicana disposarà de les carteres d’Urbanisme, Recursos Humans, Igualtat i Atenció Social. La regidora de Junts Sílvia Ferrero, per la seva part, serà la tercera tinenta d’alcalde i portarà Turisme, Comerç i Medi Ambient.

Per la seva part, el regidor de Junts Francesc Sentís s’encarregarà de les àrees d’Esports, Cultura i Patrimoni.

J. Garcia