.

.

TOTS 21

Santi Castellà en una imatge d'arxiu.

Santi Castellà en una imatge d’arxiu.

Relleu a la subdelegació del govern espanyol a Tarragona. El senador i primer secretari del PSC a la ciutat, Santi Castellà, serà el nou subdelegat del govern espanyol en substitució de Joan Sabaté, qui ocupa el càrrec des de 2018, segons ha avançat Diari Més. Està previst que el relleu es produeixi de forma immediata.

Avui mateix, Joan Sabaté ha presentat a la delegada del Govern a Catalunya la seva renúncia.  Els motius són de caire personal.  Ha pres aquesta decisió amb el propòsit de tornar a la docència en els darrers anys de la seva vida laboral un cop assolida l’edat de jubilació.

Mitjançant aquest comunicat, Sabaté vol remarcar, un cop més, la bona col·laboració institucional que ha rebut durant tots aquests anys de servei al Govern d’Espanya al capdavant de la subdelegació. D’altra banda manifesta el seu reconeixement  professional i agraïment a tots aquells col·laboradors i col·laboradores de l’administració general de l’Estat, amb els que ha treballat de forma abnegada pel bé de la nostra província, i finalment manifesta el seu respecte i gratitud a tots els mitjans de comunicació per la gran tasca informativa que porten a terme.

Joan Sabaté seguirà al front d’aquesta institució fins el 2 de gener de 2023 que es farà efectiva la seva renúncia.

La vacant que deixa Santi Castellà a la Diputació de Tarragona podria ocupar-la Montserrat Muñoz Madueño, regidora de l’oposició a l’Ajuntament de Creixell. Muñoz ha estat cap de llista del PSC a Creixell des de 2003 i, al llarg de la seva carrera política, ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat, entre ells el d’alcaldessa.

Santi Castellà és senador des de la XIII legislatura. Actualment és vicepresident primer de la Comissió Constitucional al Senat i portaveu de la Comissió de funció pública. Castellà també ostenta el càrrec de primer secretari del PSC a la ciutat de Tarragona.