TOTS 21

Joan Ruiz, a la seu socialista de Valls

«Els tarragonins i tarragonines han de saber que el vot al PSC val doble: d’una banda és l’únic que garanteix un Govern de progrés liderat per Pedro Sánchez i, de l’altre, és el vot que suposa la derrota política d’un executiu del PP amb ministres de l’extrema dreta de Vox». Així de contundent s’ha mostrat el cap de llista del PSC per Tarragona, Joan Ruiz, que ha reiterat que aquestes eleccions són «transcendentals» per Tarragona.

El candidat del PSC ha volgut «homenatjar» a Valls a tots els regidors, regidores, militants i simpatitzants socialistes de les comarques de l’interior que aquests darrers dies han estat insultats, menyspreats o directament vexats per defensar el socialisme democràtic i la convivència. «El vostre compromís és la nostra força. Estem orgullosos de vosaltres. La vostra determinació també és la constatació que tots aquests nacionalistes que volen dividir Catalunya entre catalans «bons» i catalans «dolents» no se’n sortiran. El PSC és el bastió de la convivència i del diàleg. Només una victòria rotonda del socialisme a les urnes a Tarragona i Catalunya assegurarà un Govern de progrés i de diàleg en el marc de la llei», ha emfatitzat el candidat del PSC.

«Això no són eleccions municipals o autonòmiques. No ens interessa qui quedi quart, cinquè, sisè o setè. Aquí el que és rellevant és qui pot guanyar i governar i totes les enquestes ens ofereixen un escenari diàfan: o bé guanyem els socialistes amb Pedro Sánchez de president o bé ens trobarem al senyor Casado a la Moncloa i al líder de Vox de ministre de l’interior o d’igualtat. Qui no vulgui aquest segon escenari tan sols té una elecció segura per impedir-ho: la butlleta del PSC», ha argumentat.

Joan Ruiz ha emfatitzat que els darrers debats han evidenciat «una mena de competició tant de la dreta com de l’independentisme per atacar i defenestrar Pedro Sánchez i l’opció de diàleg dins la Constitució i l’Estatut que representem els socialistes. No se’n sortiran ni uns ni els altres. La convivència a Catalunya és sagrada i la unitat cívica del poble de Catalunya també. Per assegurar-ho cal una victòria rotunda del PSC a les eleccions de diumenge.»

En aquest sentit el candidat socialista ha plantejat als tarragonins i tarragonines que encara no han decidit el seu vot o bé que opten per opcions minoritàries que no tenen cap possibilitat de governar «que es preguntin que passaria si d’aquí a un mes ens trobéssim al PP de retorn al poder amb Casado presidint un consell de ministres amb la gent de Vox asseguda mentre, al mateix temps, el senyor Torra segueix teledirigit des de Waterloo animant als CDR a «apretar». Us ho imagineu, oi? Doncs tots aquells que compartiu l’esglai heu de votar socialista aquest diumenge.»