.

.

TOTS 21

Fotografia de Joan Ruiz enganxant el primer cartell electoral

Fotografia de Joan Ruiz enganxant el primer cartell electoral

El cap de llista del PSC al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha afirmat aquest divendres que “el vot al PSC el 10-N és un vot que val doble: per una banda, garanteix derrotar la dreta al conjunt d’Espanya i, per l’altre, aturar l’independentisme a Catalunya.”

El candidat socialista s’ha dirigit directament als tarragonins i tarragonines “farts de les conseqüències desastroses que ens ha deixat el procés independentista. Només el vot al PSC pot aturar aquesta deriva tan lamentable perquè tant l’independentisme com la dreta es retroalimenten mútuament i retroalimenten el procés. I ja n’estem tips tots plegats de tanta confrontació i divisió entre catalans. Prou. Necessitem i demanem una gran mobilització, un tsunami democràtic de vots socialistes, per passar pàgina del procés i posar rumb al progrés per a tots i totes.”

Joan Ruiz ha assegurat que només un Govern socialista liderat per Pedro Sánchez “garantirà la convivència a Catalunya. Ho hem demostrat amb fets objectius: diàleg? Sí, sempre. Derogació unilateral i il·legal de la Constitució i l’Estatut? No, mai. Només hi ha possibilitat de diàleg polític dins dels marges democràtic fixats per la llei, la Constitució i l’Estatut. La resta és enganyar la gent. I això és el que han de començar a fer els dirigents independentistes, deixar de mentir a la seva pròpia gent prometent-los intervencions internacionals que ni s’han produït ni es produiran mai.

El cap de llista del PSC ha estat taxatiu i ha assegurat que “els socialistes sortim a guanyar les eleccions a Tarragona, Catalunya i el conjunt d’Espanya. En aquests comicis ens juguem avançar per la via del progrés i la convivència, votant socialista i Pedro Sánchez, o fer un fenomenal pas enrera amb un Govern del PP que depengui parlamentàriament de Vox. No hi ha més alternativa: o progrés o bloqueig, o diàleg dins de la llei o més confrontació i aldarulls al carrer. O Pedro Sánchez o la dreta.”

“Que cap tarragoní o tarragonina tingui cap dubte: Si vols que Pedro Sánchez sigui president has de votar Pedro Sánchez. La resta tan sols comportarà més bloqueig de les institucions democràtiques amb la conseqüent pèrdua d’oportunitats i manca de pressupostos per poder desenvolupar polítiques socials.”

El PSC afronta aquesta setmana de campanya amb una àmplia agenda d’actes electorals que es duran a terme a totes i cadascuna de les 10 comarques del Camp de Tarragona.